Nanolex is een Duits bedrijf gespecialiseerd in high-end autoverzorgingsproducten op basis van de chemische nanotechnologie. Ze verspreiden hun producten wereldwijd, meestal door exclusieve distributeurs en detailers.

In hun gamma zitten er zowel producten voor het exterieur als het interieur van uw wagen, voor het onderhoud én bescherming ervan. De wagen is nadien makkelijk schoon te maken dankzij het "Lotuseffect".

Lotuseffect

Lotuseffect

Het lotuseffect is het verschijnsel dat optreedt als water of vuil op het blad van een heilige lotus terechtkomt: het blijft niet plakken. Deze zelfreinigende eigenschap is te danken aan veel kleine bultjes op microschaal op het blad.Bron: Wikipedia. 2017. Lotuseffect. Geraadpleegd op 2017 via https://nl.wikipedia.org/wiki/Lotuseffect

Na aanbreng van de Nanolex coatings komt dit effect ook voor op de lak van uw wagen. De waterdruppels, en het vuil, hebben als het ware "geen grip" op de lak en gaan zich dus ook minder snel vasthechten. De druppels glijden letterlijk van de wagen, met als gevolg dat de wagen sneller en makkelijker gereinigd kan worden.

Nanolex Approved Detailer

Nanolex Approved Detailer

Car Tidy heeft de opleiding van Nanolex Car Care voltooid en met trots hebben we de titel van "Nanolex Approved Detailer" behaald. Dit betekent dat we alle Nanolex producten op de correcte manier kunnen toepassen en daarbovenop toegang hebben tot de exclusieve, duurzamere coatings die uw wagen tot wel 5 jaar beschermen tegen waskrassen, de natuurverschijnselen, en zoveel meer ...

Heeft u interesse of vragen, aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Wil u meer weten over de producten van Nanolex Car Care? Kijk dan zeker eens op http://nanolex.be voor meer informatie over hun productengamma.