Na enkele jaren, en al verschillende bedrijfswagens de revue zien passeren, heb ik eindelijk de tijd gevonden om deze Mercedes CLA 200D Coupé eens grondig onder handen te nemen. Zowel het exterieur als het interieur werd tot in detail behandeld en beschermd.

Het exterieur kreeg een zéér grondige wasbeurt en kleibehandeling als voorbereiding van de lakcorrecties. Er werd enorm veel tijd gespendeerd aan het polijsten van de lak om deze zo strak mogelijk te krijgen. Daarnaast kreeg letterlijk alles een duurzame bescherming. Een coating werd aangebracht op de lak, de “diamond grill”, de diffuser, alle ramen/spiegels inclusief het panoramisch dak en de uitlaat sierstukken. Aangezien er in de toekomst nog nieuwe velgen worden gemonteerd werden deze voorlopig beschermd met een spraycoating.

Het interieur werd volledig gestofzuigd en gereinigd. De lederen zetels werden diep gereinigd en voorzien van een sealant. Zo blijft het leer mooi soepel en voorkomt het verkleuringen en scheuren in de toekomst.

PS: negeer het kunstwerk aan krassen in de velgen van de vorige eigenaar. Dit is de reden waarom er in de toekomst nog nieuwe velgen onder komen.

Ook interesse in een behandeling?  Contacteer ons
  • Afbeeldingen