2017-11-01 https://www.cartidy.be/images/logo.png https://www.cartidy.be/weetjes/exterieur
Exterieur

Exterieur

Lees hier meer over hoe u uw exterieur het best reinigt en onderhoud.

Interessante weetjes en tips over het wassen van uw wagen, reinigen van de velgen, wat kleien en polijsten juist is en inhoudt, het verschil tussen wax en coating, ... kan u hier vinden.


Lees meer

2017-11-01 https://www.cartidy.be/images/content/dieptereiniging.jpg https://www.cartidy.be/weetjes/interieur
Interieur

Interieur

Het interieur van uw wagen is op zijn minst even belangrijk als het exterieur. Bij iedere rit worden de cockpit instrumenten gebruikt/aangeraakt, zit u op de stoffen of lederen zetels, ademt u de lucht in van de ventilatie of airco, enz ... Daarom is het belangrijk dat ook het interieur nu en dan eens grondig gereinigd wordt.

Een gewone stofzuigerbeurt is bij de meeste gevallen niet meer voldoende. De wagen “lijkt” misschien proper maar dat is hij zeker niet. Misschien eet ...

Lees meer

2018-12-19 https://www.cartidy.be/images/logo.png https://www.cartidy.be/weetjes/video
Video's

Video's

Bekijk hier een aantal van onze zelfgemaakte video's. De bedoeling is om u een glimp te tonen binnen het reilen en zeilen van de car detailing sector en u via korte "how to's" meer informatie te verschaffen over het verdere onderhoud van uw wagen.

Ook onze promo video's kunnen hier bekeken worden.


Lees meer

2017-11-01 https://www.cartidy.be/images/content/cadeaubon.jpg https://www.cartidy.be/weetjes/cadeaubon
Cadeaubon

Cadeaubon

Een autoliefhebber in uw familie- of vriendenkring? En u weet niet direct wat cadeau te doen voor een opkomende verjaardag, vaderdag, nieuwjaar, … of eender welke reden dan ook? Dan is de cadeaubon van Car Tidy een originele manier om iemand te verrassen.

Om toch iets te kunnen overhandigen wordt de cadeaubon afgedrukt en opgestuurd. Of u kiest ervoor om deze op te halen. Het voordeel bij onze cadeaubon is dat u zelf het bedrag bepaalt en de gelukkige eigenaar deze kan gebruik ...

Lees meer

2020-07-23 https://www.cartidy.be/images/content/snowfoam.jpg https://www.cartidy.be/weetjes/wat-is-car-detailing
Wat is Car Detailing?

Wat is Car Detailing?

We krijgen veel de vraag wat "Car Detailing" exact is en wat het verschil eigenlijk is met een gewone carwash. Een héél begrijpelijke vraag en het verschil is zodanig groot dat we hieronder de grootste verschillen opsommen. Op die manier zal het snel duidelijk worden waar u als autoliefhebber het best naartoe gaat om de beste zorgen te geven aan uw kostbaar bezit en waarom er een groot prijsverschil is tussen een detailer en een carwash.

U kan uzelf de vraag stellen: ga ...

Lees meer